Koncernen består av tre bolag inom vitt skilda branscher – alla med innovativa och världsledande produkter.

Aimpoint

Aimpoint har utvecklat världens första och bästa rödpunktssikte. En svensk innovation som ger snabbare och säkrare skytte. Siktet är den mest revolutionerande uppfinningen på marknaden sedan kikarsiktet introducerades för över 100 år sedan och såväl jägare som polis och militär har upptäckt fördelarna. Man kan helt koncentrera sig på målet och snabbt komma till skott. Aimpoint utvecklar och producerar även andra sofistikerade siktessystem. Familjen Sandberg har investerat sedan bolagets startades för 40 år sedan.

GRANULDISK

GRANULDISK grovdiskmaskiner är en svensk innovation och finns på den internationella marknaden sedan snart 30 år. GRANULDISK grovdiskmaskiner använder PowerGranules, vatten och endast en liten mängd diskmedel för en mekanisk rengöringseffekt för grytor och kantiner. Den blästrande effekten i kombination med höga temperaturer diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter och använder upp till 90% mindre vatten, energi och kemikalier än traditionella grovdiskmetoder. En smart, hållbar och ekonomisk lösning - utan fördisk. Familjen Sandberg har investerat sedan bolaget startades för snart 30 år sedan.

 

 

Camurus

Camurus är ett svenskt läkemedelsbolag som förenklar och förbättrar medicinering. Bolaget är världsledande inom lipidbaserad ”drug delivery”. Med Camurus teknologi för kontrollerad tillförsel av läkemedel i kroppen får användaren behandling med ett minimum av medicin och mindre biverkningar. Bolaget har en bred och långt framskriden produktportfölj i sen klinisk utveckling inom cancer- och beroendebehandling. Familjen Sandberg har investerat sedan bolaget startades för 25 år sedan.