Skapa tillväxt och samhällsnytta med oss

Karriär

På Sandberg Development vill vi att våra medarbetare ska känna att de är i centrum. Vi vill utveckla förtroendefulla relationer inom koncernen och till omvärlden där tillit och entreprenörskap är nyckeln till framgång.

Sandberg Development finns tillsammans med dotterbolag i ett eget innovationskvarter på Jägersro i Malmö. I Sandberg Valley stärker vi möjligheterna att skapa innovativa lösningar på framtidens problem inom vattenteknik, trygghet och livskvalitet samtidigt som vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med en egen restaurang där hundratals medarbetare äter lunch tillsammans varje dag.

Lediga tjänster

Sandberg Development-koncernen erbjuder karriärmöjligheter inom en rad kompetensområden. Här hittar du de tjänster som finns att söka inom koncernen just nu.

Granuldisk
Camurus
RESCUE Intellitech
Aimpoint

Hittade inget som passade?

Spontanansökan - skicka till career (a) sbdev.com

Är du student och intresserad av Sandberg Development?

För att vara en attraktiv arbetsgivare i framtiden tar vi gärna emot studenter från universitet och högskolor.

Det finns möjlighet till praktikplats och att göra examensarbete inom Sandberg Development-koncernen. Det skapar ett bra utbyte av kunskap och färdigheter samtidigt som vi på nära håll kan lära känna potentiellt nya medarbetare och lära oss något nytt om oss själva och omvärlden.

Sandberg Development Graduate Program

Sandberg Development strävar efter att förbättra och skapa nya hållbara och kommersiella lösningar för framtiden. För att klara det behöver vi rekrytera framtida ledare och nyckelbefattningar. Därför startar vi hösten 2023 den första omgången av Sandberg Developments Future Talent Program där vi söker nyutexaminerade ekonomer och tekniker för visstidsanställning inom koncernen. Läs mer om vårt Graduate Program här.