2024-05-31

Gabriella Danielsson – Åter på Sandberg Development, nu som Commercial Director för GAIM

Gabriellad GAIM

Efter flera år med de största varumärkena inom kosmetikbranschen, på outdoor-bolaget Thule och på Sveriges Exportråd Business Sweden, har Gabriella Danielsson hittat tillbaka till Sandberg Development. För ett antal år sedan ansvarade hon för att etablera varumärket Granuldisk (nuvarande Nor:disk) i internationella kök och nu har hon tillträtt som Commercial Director på GAIM.

- När jag fick höra att GAIM sökte en Commercial Director kände jag direkt att rollen var klockren för mig. Jag har följt GAIMs utveckling länge och har haft simulatorn hemma sen den släpptes. Jag var troligtvis en av de första kunderna, säger Gabriella.

Gabriellas bakgrund kantas av internationella erfarenheter. Hon har studerat på High School i USA, lärt sig franska på Sorbonne i Frankrike och utbildade sig på Handels i Oslo. Gabriella är en passionerad jägare och spenderar gärna tid i skog och mark med hundarna. En perfekt dag startar med jakt och avslutas med en viltmiddag i goda vänners lag. Det blir också en del träning i GAIMs simulator.

GAIM låter användare öva sitt skytte med avancerad VR-teknik. Genom detaljrika, verklighetstrogna scenarier och samarbete med branschexperter levererar företaget realistiska och effektiva träningsupplevelser som gör dig till en bättre skytt. GAIMs olika övningsmoment inkluderar lerduveskytte och skytte på skjutbanor samt fasanjakt på fältet eller älgjakt i skogen.

- Det bästa med GAIM är att här är så mycket på gång hela tiden. Vi ser enorma utvecklingsmöjligheter men det är viktigt att vi inte tappar fokus på lönsamheten. Vi arbetar för att identifiera och etablera ytterligare samarbetspartners så vi kan få fler användare. Vi vet att vår produkt är så bra att – if you try it, you will buy it! säger Gabriella.

I sin roll som Commercial Director ansvarar Gabriella Danielsson för sälj, marknadsföring och kundtjänst. Fokus ligger på att få GAIM att växa, och då handlar det om att vara lyhörd inför befintliga och nya kunders önskemål och bedöma marknadspotentialen i olika produkter.

- Idag har vi 15 000 simulatorer över hela världen, vi är störst i Tyskland och har etablerat ett kontor i USA. Där ser vi stor potential men det kräver att vi finjusterar vårt erbjudande eftersom jakten och övningsskyttet ser annorlunda ut där, säger Gabriella.

Hon ser inga hinder för GAIMs framtida tillväxt och mycket beror på teamet.

- Det bästa med GAIM är att här är högt i tak, alla är superengagerade i bolaget och hjälps åt att nå våra mål. Här är en riktigt god stämning och alla vill verkligen ta bolaget till nästa nivå, avslutar Gabriella.

Senaste nyheterna

2024-06-14

Marco Silanos – en man med en mission

På många sätt förkroppsligar Milanobon Marco Silanos det typiska för Italien. Livet kretsar kring familj, mat och vi…

Läs mer

2024-06-12

Sandberg Development gör ny inkubatorinvestering – nu i mjukvarubolaget RemotiveLabs

Som aktiv ägare i teknikdrivna bolag vill Sandberg Development bidra till innovation, tillväxt och samhällsnytta. Nu…

Läs mer

2024-06-05

Gabriella Larsson – Den nyfikna marknadschefen som brinner för samhällsnytta och lönsamma affärer

Ungefär 2,2 miljarder av jordens befolkning saknar tillgång till rent vatten, enligt UNICEF. Gabriella Larsson into…

Läs mer

2024-05-31

Gabriella Danielsson – Åter på Sandberg Development, nu som Commercial Director för GAIM

Efter flera år med de största varumärkena inom kosmetikbranschen, på outdoor-bolaget Thule och på Sveriges Exportråd…

Läs mer

2024-05-21

Lina Olsen Boreson – Executive Director Corporate Development med passion för tillväxtresor

Från Norge till Skåne, och några stopp på vägen. Lina Boreson står sällan still - inte heller på jobbet. Med en stor…

Läs mer