Från idé till verklighet

Är du redo at ta din innovation från idé till verklighet? Då vill vi välkomna dig till Sandberg Development Incubator! Vi är en företagsinkubator med fokus på tekniska innovationer. Hos oss är ingen idé för liten och inga drömmar för stora.

Med start i vår inkubator utvecklar Sandberg Development innovationer och tekniska lösningar hela vägen till världsklass, för långsiktigt tillväxt och samhällsnytta. Även om Sandberg Development har tre fokusområden - vattenteknik, livskvalitet och trygghet - är vi också öppna för att välkomna andra områden i inkubatorn. Vi ser möjligheter i allt och vill gärna höra mer om just din idé. Låt oss ta en fika!

Igor

”Vi är på jakt efter kreativa entreprenörer och outforskade tekniker. Jag ser fram emot att se vilka spännande innovationer som finns i vår region och vad vi tillsammans kan göra för att utveckla dem ”, säger Igor Miskovic, Head of Incubator

Boka en fika

Långsiktighet skapar världsklass

Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag som i 60 år sett till att bidra till tillväxt och samhällsnytta. På vägen har vi samlat på oss mängder av erfarenheter i hur man driver och utvecklar affärsidéer och innovation i världsklass.

Sandberg Development Incubator är en företagsinkubator där innovativa uppstartsbolag kan ta nästa steg i sin produkt- och teknikutveckling, validerar marknaden och sin affärsmodell. Vi erbjuder ett proaktivt ägande, långsiktighet och finansiering. Som aktiva ägare är vi närvarande och bidrar med erfarenhet, resurser och strategisk, taktisk och operativ kompetens med målet att bygga kommersiellt hållbara bolag. Tillsammans med oss kan du växa din idé.