Nå din fulla affärspotential 

Är ditt bolag redo för tillväxt? Inom ”Growth” samlar vi bolag som kommit en bit på vägen, med fokus på kommersialisering, marknadsstrategi och industrialisering. Hos oss får ditt bolag så mycket mer än bara kapital. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för bolaget att fokusera på sin kärnverksamhet och nå sin fulla affärspotential.  

Sandberg Development är en aktiv ägare som genom investeringar i onoterade innovationsbolag vill bidra till tillväxt och samhällsnytta. Vårt mål är att utveckla kommersiellt hållbara teknik-och innovationsdrivna bolag. Sandberg Development har tre fokusområden: vattenteknik, livskvalitet och trygghet.  

Genom att bli en del av vår koncerngemenskap, hjälper vi ditt företag att göra detsamma. För oss betyder aktivt ägande att våra bolag får ett uthålligt engagemang och tillgång till strategisk, taktisk och operativ spetskompetens som bidrar till affärs-, produkt- och teknikutveckling samt organisations- och verksamhetsutveckling. 

Lina

"På Sandberg Development är vi riktigt duktiga på att förvärva och utveckla bolag som är, eller har potential att bli världsledande. Vi investerar i tillväxtbolag med en tydlig produkt eller nisch, som behöver skjuts för att ta nästa steg och som vill göra det tillsammans med en engagerad ägare. Då är Sandberg Development en perfekt partner", säger Lina Boreson, Executive Director, Corporate Development.

Kontakta oss

Långsiktighet skapar världsklass 

Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag som i 60 år sett till att bidra till tillväxt och samhällsnytta. På vägen har vi samlat på oss mängder av erfarenheter i hur man driver och utvecklar affärsidéer och innovation i världsklass.  

Med utgångspunkt i ditt bolags behov bidrar vi med resurser och expertis på både strategisk, taktisk och operativ nivå. Hos Sandberg Development kan du och ditt bolag ta del av våra erfarenhet och kompetens inom bland annat affärsutveckling, kommersialisering och industrialisering. Vi stödjer även bolagets fortsatta produkt- och teknikutveckling samt ledarskap och organisationsutveckling.